Bedrijven

De continuïteit van uw bedrijf is prioriteit nr. 1

Wij weten als geen ander, dat machine- of stroomuitval, vergaande gevolgen zal hebben voor uw productie of dienstverlening.
Een deugdelijke aanleg en regulier en tijdig onderhoud is van niet te onderschatten belang. Natuurlijk werken wij volgens alle geldende normeringen en voorschriften. Onze eigen servicedienst is 24/7 bereikbaar zodat u snel geholpen kunt worden.

In een dynamisch bedrijf zullen op gezette tijden de productielijnen veranderen. Het leveren van technische ondersteuning en machine-aansluitingen behoren tot onze dienstverlening.

Voor de productieondersteunende afdelingen zorgen wij dat de data- en verlichtingsinstallaties en overige elektrische voorzieningen op en top in orde zijn.

Scope 8 en 10 inspecties, zoals vereist door de verzekeringsmaatschappijen, zullen door ons bedrijf, door gecertificeerde medewerkers worden uitgevoerd. Een uitgebreide rapportage over de bevindingen zal aan u uitgereikt worden. Klik hier voor meer informatie over inspectie laagspanningsinstallaties.

Comfort en veiligheid van de elektrische installaties kunnen wij leveren in de vorm van op afstand schakelbare verlichting en andere elektrische voorzieningen als zonneschermen etc. Toegangscontrole door deurintercomsysteem en vingerprint-lezer.

MVO heeft inmiddels wel bij ieder bedrijf zijn intrede gedaan en wij kunnen u hiermee ook ondersteunen.
Nadere informatie over onze producten laadbox voor elektrisch rijden, energievoorziening door Zonnepanelen en Led-verlichting vindt u door hier te klikken.