Sponsoring

Elektro de Groof B.V. Heeze draagt de samenleving in Heeze en omgeving een warm hart toe.

Diverse sportverenigingen kunnen op onze ondersteuning rekenen zoals D.O.S.L.,  R.K.S.V. Heeze, TV Heeze, Beugelvereniging De Oude Glorie. Ook enkele carnavalsverenigingen kunnen jaarlijks op ons rekenen.


Tennis vereniging Heeze

Het Elektro de Groof Pareltoernooi bij Tennisvereniging Heeze is een open tennistoernooi waar deelname in veel categorieën mogelijk is. Dit toernooi is ook deelnemer van de masters.
Ieder jaar medio augustus vindt het Elektro de Groof Pareltoernooi plaats en kan 9 dagen van veel, mooi, sportief en gezellig tennis genoten worden bij Tennisvereniging Heeze aan de Dominee Kremerstraat 25 in Heeze.

Brabantse Dag

De Brabantse Dag Heeze welke een culturele week vol activiteiten met als afsluitend hoogtepunt de cultuurhistorische optocht op de laatste zondag van augustus is wordt door ons bedrijf ondersteund. Wij sponsoren jaarlijks diverse wagenbouwgroepen als ondersteuning van dit fantastisch evenement.

Manege Meulendijks

Het jaarlijkse Geldrop Hippique concours in Ruitersportcentrum Manege Meulendijks wordt door ons ondersteund. Dit prachtige evenement vindt jaarlijks in september/oktober plaats en zorgt voor spannende wedstrijden in vele categorieën.