Appartementsgebouwen - V.V.E.

Als Vereniging Van Eigenaren bent u gezamenlijk verantwoordelijke voor de centrale voorzieningen in uw woongebouw.

Elektro de Groof B.V. kan u hierbij ontzorgen door een jaarlijkse inspectie van de noodverlichtingsinstallatie uit te voeren. Natuurlijk ontvangt u dan ook een actuele rapportage. Meer informatie vindt u bij Noodverlichting.

De algemene en beveiligingsverlichting van uw woongebouw kan door ons onderhouden worden. Energiebewuste adviezen over de lichtbronnen zijn ons dagelijks werk.

Energiebesparende maatregelen zijn veelomvattend. Een zeer rendabele investering is het plaatsen van Zonnepanelen. Uw gehele appartementsgebouw kan hiervan gebruik maken.  Met een zonnepanelensysteem kunt u veel energiewinst behalen. De financiering hiervoor kunt u als Vereniging van Eigenaren (VvE) met een VvE Energiebespaarlening, tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden, afsluiten. Op www.ikinvesteerslim.nl/rente vindt u de meest actuele rentepercentages. Voor nadere informatie en voorwaarden kunt u contact met ons opnemen.

Verder is het ook mogelijk om met uw collectief gezamenlijk deurcommunicatiesystemen aan te schaffen of te vervangen. De veiligheid van de bewoners komt dit zeker ten goede. Deurvideo-systemen en toegangssystemen zijn enkele van de vele mogelijkheden.

Natuurlijk kunt u ook met ons centrale afspraken maken voor het onderhoud in de woningen zelf. Bel ons even!