Particulier

Als wij voor onze klanten een advies en ontwerp uitbrengen voor de elektrotechnische installatie houden wij er altijd rekening mee dat deze installatie aan de volgende eisen voldoet:
  • energiezuinig 
  • veiligheidsverhogend
  • functioneel
  • bedieningsvriendelijk
  • comfortverhogend

Duurzaamheid en energiebewust gebruik van materialen en producten zijn in onze organisatie steeds meer een onverbrekelijk geheel aan het vormen.

Ook ons aanbod van producten en diensten worden hier voortdurend op afgestemd. Het leveren, plaatsen en installeren van zonnepanelen en het leveren en plaatsen van oplaadunits voor elektrische auto's zijn onze nieuwste producten.

In de particuliere sector zijn wij werkzaam in de nieuwbouw en verbouwingen van woonhuizen en villa's. Hierbij is een persoonlijk contact met de eigenaar van wezenlijk belang zodat wij onze adviezen op een individuele basis kunnen uitbrengen. Dit doen wij steeds bij de klant of in ons bedrijf waar in de showroom al kennis gemaakt kan worden met de diverse mogelijkheden die wij te bieden hebben. Aan de hand van de (goedgekeurde) bouwtekeningen wordt een gedetailleerd ontwerp van uw elektrische-, comfort-, data-, alarm- en verlichtingsinstallatie gemaakt,

Voor de verbouwing of nieuwbouw van uw woning maken wij graag tijd voor u vrij om bij een persoonlijke afspraak, naast de wettelijke normen en voorschriften voor de 'standaard'voorzieningen, u ook te informeren over systemen die uw veiligheid en wooncomfort verhogen zodat u optimaal van uw (ver)nieuw(d)e woning zult kunnen genieten. Hierbij zullen wij ook advies uitbrengen over het energiebewust gebruik van elektrische voorzieningen.

Doordat onze organisatie niet te groot is, zijn de communicatielijnen kort en kunt u verzekerd zijn van een juiste inzet van onze werknemers met de benodigde flexibiliteit die de nieuwbouw vaak vereist. Wij dragen onze slogan al jaren hoog in het vaandel: Afspraak is afspraak.

De Uneto-VNI - consumentenvoorwaarden die zijn opgesteld samen met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis, bieden u als consument bovendien extra zekerheid!