Over ons

Elektro de Groof B.V. uit Heeze is een elektrotechnisch totaal-installatiebedrijf dat met haar ruim 35-jarig bestaan heeft bewezen kwalitatief onderscheidend te zijn. Onze organisatie wordt steeds klantgericht en flexibel ingezet voor een optimaal resultaat bij onze opdrachtgevers. Het persoonlijk contact met onze klanten vinden wij erg belangrijk. Deze korte communicatielijnen zorgen voor een optimale samenwerking.

Duurzaamheid

Duurzaamheid en energiebewust gebruik van materialen en producten zijn in onze organisatie steeds meer een onverbrekelijk geheel aan het vormen. Ook het gebruik van eigen zonne-energie is ons bedrijfsgebouw stevig op weg naar vermindering van energieverbruik.
Ook ons aanbod van producten en diensten worden hier voortdurend op afgestemd. Het leveren, plaatsen en installeren van zonnepanelen, LED-verlichting en het leveren en plaatsen van oplaadunits voor elektrische auto's zijn hiervan voorbeelden.

Kwaliteit

Als erkend elektrotechnisch installateur zijn wij bij InstallQ en onze branche-organisatie Techniek Nederland aangesloten.
Hierdoor worden wij op technisch en maatschappelijk vlak continue geïnformeerd. Dit komt terug in onze adviezen, afspraken, technische invulling en service aan al onze klanten. Natuurlijk worden al onze installaties uitgevoerd volgens de wettelijke normen, technische voorschriften en regelgeving. Ons kwaliteitssysteem geeft u de zekerheid dat uw elektrotechnische installatie vakkundig is aangelegd.
In de Techniek Nederland leveringsvoorwaarden worden goede zakelijke en consumentengaranties gewaarborgd.

Samenwerking

Als elektrotechnische ontwerp- en installatiebedrijf is Elektro de Groof B.V. al 35 jaren actief in Zuid-Oost Brabant.
Bij het realiseren van zakelijke of particuliere projecten zijn wij een spil in het rad dat de nieuwbouw, verbouwing of renovatie tot een goed en mooi eindresultaat brengt.
Het is een onderdeel van ons dagelijks werk om intensief samen te werken met opdrachgevers, architecten, aannemingsbedrijven, loodgieters, projectleiders en alle andere deelnemers in het bouwtraject.
Doordat zij op elkaar zijn ingespeeld en samen graag een stapje verder zetten, proactief denken met elkaar en samen komen tot een optimaal, kwalitatief hoogwaardig resultaat. Door krachten en kennisbundeling wordt het beste resultaat bereikt. De kwaliteit stijgt en innovatieve maatoplossingen worden gestimuleerd. Dit is dus van grote meerwaarde voor het bouwproject.

Door onze decennia lange ervaringen weten wij als geen ander dat het vooral in tijden waarin we doordacht met geld, tijd en energie omgaan en kwaliteit een steeds grotere rol speelt, dat opdrachtgevers zowel bedrijven als particulieren steeds meer voor bouwpartners op basis van vertrouwen kiezen.

Leerbedrijf

Als gecertificeerd en geaccrediteerd SBB-leerbedrijf geven wij al jarenlang prioriteit aan deskundige werknemers. Dit heeft zijn uitwerking in een gemotiveerd en flexibel inzetbaar team medewerkers die de service aan onze klanten hoog in het vaandel hebben staan.
Natuurlijk volgen onze elektromonteurs jaarlijks cursussen om volledig op de hoogte te blijven van nieuwe producten en alle voorschriften en normeringen voor veilige elektro-installaties.

Privacy verklaring

In het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) hebben wij een privacy verklaring opgesteld waarin u kunt lezen welke gegevens van u wij gebruiken, opslaan en verwerken. Deze privacy verklaring kunt u lezen in pdf-document.