Zonnepanelen

Laat 100.000 zonnestralen voor u schijnen! 

Steeds meer mensen, ook bij u in de buurt, wekken zelf stroom op met behulp van zonnepanelen. Slim, want de energiekosten blijven stijgen, terwijl de zon gratis stroom levert. Een investering in zonnepanelen is daarom, ook zonder subsidie, zeer rendabel; veel beter dan een spaarrekening. Bovendien bent u met zonnepanelen minder afhankelijk van energiebedrijven en draagt u bij aan een beter milieu. Een zonnepanelen-systeem is ook een meerwaarde voor uw woning.

Omdat u ook over 25 jaar nog maximaal wilt profiteren van uw zonnepanelen, is het belangrijk dat het zonnepanelen-systeem wordt ontworpen voor uw specifieke situatie. Hierdoor bereikt u het beste rendement van gemiddeld ruim 10%.

Het hele jaar door zorgen de zonnepanelen voor energie; niet alleen bij zonnig weer maar ook bij bewolking en in de winter.

Onze certificering als SunNed solarteur geeft u zeer uitgebreide garanties en zekerheden.

LAAT DE ZON OOK VOOR U SCHIJNEN!

Met zonne-energie kunt u een goede bijdrage leveren aan duurzame energieopwekking en een duurzame toekomst.

Financiële voordelen

Particulieren
De overheid ondersteunt de aanschaf van uw zonnepanelen-systeem waarbij u geen 21% BTW hoeft te betalen.

Bedrijven
Ook in het bedrijfsleven neemt duurzame energie een steeds belangrijkere plaats in. Naast de energiebesparing en duurzame uitstraling/imago die u daarmee heeft zijn er aanzienlijke financiële voordelen te behalen. Er is investeringsaftrek en SDE subsidie.

Kijk voor de meest actuele mogelijkheden op de website van RVO, belastingdienst of raadpleeg uw accountant.