Oplaad-box elektrisch rijden

Ook bij Elektro de Groof B.V. bent u aan het juiste adres voor uw laadbox.

Het rijden met elektrische auto's en het opladen heeft de afgelopen jaren een grote vlucht genomen. Inspelen op de wensen van onze klanten is ook vooruitzien en op het gebied van duurzaamheid is elektrisch rijden één van onze speerpunten.

De diverse merken autolaadboxen die wij voeren zijn in Europa ontwikkeld, gefabriceerd en van hoge kwaliteit. De oplaadstations mogen zowel gebruikt worden in openbare als gesloten ruimten en zijn bovendien stijlvol en gebruiksvriendelijk vormgegeven. De maximale oplaadcapaciteit is afhankelijk van de beschikbare stroomvoorziening op de locatie. In een woning ligt dat vermogen vaak een stuk lager dan bij grote gebouwen.

De werking

Activering van het oplaadstation kan met een speciale (RFID/NFC)kaart of door middel van een mobiele telefoon. De data die wordt ontvangen, dient persoonlijke gegevens te bevatten. Op deze manier kunnen laadpogingen van niet-geautoriseerde personen worden geweigerd en laadbeurten van geautoriseerde personen kunnen worden geregistreerd.

Mogelijkheden

Autolaadbox systemen kunnen conform de wensen van de klant gefabriceerd en geleverd worden. Hierbij kan worden gedacht aan verschillende montagemogelijkheden, maar ook aan diverse kleurvariaties. U kunt kiezen tussen wandmontage of paalmodel 

Kosten en tegemoetkomingen 

De kosten van het opladen zijn aanzienlijk lager dan bij benzinegebruik. Elektrische auto's bevatten bovendien minder bewegende onderdelen waardoor zij minder onderhoudsgevoelig zijn dan benzinevoertuigen. Ook kan de aansluiting in aanmerking komen voor fiscale tegemoetkomingen zoals EIA (energie investeringsaftrek) en KIA. Raadpleeg uw accountant.