Energiezuinige verlichting

In het kader van onze duurzame bedrijfsvoering adviseren wij u graag over energiezuinige verlichting waarbij een combinatie van LED, halogeen en andere verlichtingstechnieken in ons adviespakket zit.

De ontwikkelingen op het gebied van LED verlichting gaan gestaag door. Er komen regelmatig nieuwe producten op de markt die de traditionele lichtbronnen kunnen vervangen voor zeer energiebewuste lichtbronnen.

Moderne LED verlichting geeft producten in verkoopruimten veel aandacht. Hierbij kan ook gebruik gemaakt worden van subtiel verloop van verlichtingskleuren waardoor veel attentiewaarde wordt gecreëerd en uw verkopen zeker gestimuleerd worden.

In samenwerking met Philips Lighting hebben wij bij de basisschool Dommeldal in Geldrop het nieuwe door Philips ontwikkelde verlichtingssysteem Schoolvision, geïnstalleerd. Met Schoolvision wordt de verlichtingsintensiteit aangepast aan de afwisselende leeractiviteiten waardoor de aandacht en concentratie van de leerlingen sterk verbetert.

Voor het bedrijfsleven zijn er zeer interessante subsidies voor overschakeling naar LED-verlichting en regelbare LED-verlichting , o.a. met dali-besturing, beschikbaar.  Wij informeren u graag hierover.

Ook voor de particuliere toepassingen zijn er volop mogelijkheden voor LED-verlichting.