Duurzaam

Zonnepanelen

Door de vele elektrische apparaten in onze woonhuizen en bedrijven is het energieverbruik de laatste decennia sterk toegenomen. Veel fabrikanten proberen hun producten te verbeteren zodat zij minder stroom verbruiken. Toch hebben we jaarlijks te maken met een verhoging van de energiekosten. Dit zal u zeker ook opgevallen zijn. De overheid ondersteunt de aanschaf door geen BTW te heffen. Hierdoor heeft u als consument een voordeel van 21% op de aanschaf van uw zonnepanelen systeem.
 Voor bedrijfsmatige toepassingen zijn er diverse fiscale faciliteiten in de vorm van investeringsaftrekmogelijkheden.

U kunt echter een substantiële bijdrage leveren aan een beter millieu en de kosten van uw energienota drastisch verlagen door het plaatsen van zonnepanelen op het dak van uw woonhuis of bedrijfspand. 

Laadbox elektrisch rijden

Het rijden met elektrische auto's en het opladen daarvan heeft de afgelopen jaren een grote vlucht genomen.. Inspelen op de wensen van onze klanten is ook vooruitzien en op het gebied van duurzaamheid is elektrisch rijden één van onze speerpunten.
Autolaadbox zijn universele oplaadstations voor elektrische vervoersmiddelen. De producten zijn in Europa ontwikkeld, gefabriceerd en van hoge kwaliteit. De oplaadstations mogen zowel gebruikt worden in openbare als gesloten ruimten en zijn bovendien stijlvol en gebruiksvriendelijk vormgegeven. De maximale oplaadcapaciteit is afhankelijk van de beschikbare stroomvoorziening op de locatie.

Duurzaamheid over de TOP

Heeft u al aan de combinatie van elektrisch rijden en stroomopwekking met zonnepanelen gedacht? Er zijn verschillende technische mogelijkheden om dit efficient te regelen.
Dit maakt het elektrisch rijden zeer milieuwbewust en zorgt voor een mooie zonnige toekomst voor onze jonge familieleden.