Duurzaam

Zonnepanelen

Door de vele elektrische apparaten in onze woonhuizen en bedrijven is het energieverbruik de laatste decennia sterk toegenomen. Veel fabrikanten proberen hun producten te verbeteren zodat zij minder stroom verbruiken. Toch hebben we jaarlijks te maken met een verhoging van de energiekosten. Dit zal u zeker ook opgevallen zijn. Toch zijn er mogelijkheden om hieraan iets te doen zoals 21% btw teruggaafregeling op de aanschaf van uw particuliere zonnepanelen. Voor bedrijfsmatige toepassingen zijn er diverse fiscale faciliteiten in de vorm van investeringsaftrekmogelijkheden.

U kunt echter een substantiële bijdrage leveren aan een beter millieu en de kosten van uw energienota drastisch verlagen door het plaatsen van zonnepanelen op het dak van uw woonhuis of bedrijfspand. U kunt hier doorklikken voor gedetailleerde informatie over zonnepanelen.

Oplaadunit elektrisch rijden

Het rijden met elektrische motoren en het opladen daarvan zal de komen de jaren een grote vlucht nemen. Inspelen op de wensen van onze klanten is ook vooruitzien en op het gebied van duurzaamheid is elektrisch rijden één van onze speerpunten.
Wij zijn al sinds 2011 servicedealer van EV-Box systemen.
EV-box systemen zijn universele oplaadstations voor elektrische vervoersmiddelen. De producten zijn in Nederland ontwikkeld, gefabriceerd en van hoge kwaliteit. De oplaadstations mogen zowel gebruikt worden in openbare als gesloten ruimten en zijn bovendien stijlvol en gebruiksvriendelijk vormgegeven. De maximale oplaadcapaciteit is afhankelijk van de beschikbare stroomvoorziening op de locatie.
U kunt hier doorklikken voor gedetailleerde informatie over oplaadunit EV-Box.

Duurzaamheid over de TOP

Heeft u al aan de combinatie van elektrisch rijden en stroomopwekking met zonnepanelen gedacht?
Dit maakt het elektrisch rijden zeer milieuwbewust en zorgt voor een mooie zonnige toekomst voor onze jonge familieleden.
Belastingvoordelen:
  • geen BPM op uw auto,
  • geen energiebelasting over uw stroomverbruik,
  • geen belastingen en accijnzen over benzine/diesel.