Domotica

De toenemende vraag naar installatie met Domotica voorzieningen zorgen voor een aangename en veilige en comfortabele woonbeleving.  Domotica is de verzamelnaam voor een combinatie van elektrotechnische functies die, indien gewenst, aan elkaar gekoppeld zijn.
Een elektronisch deurvideosysteem, automatisch geschakelde buitenverlichting, beveiligingsverlichting en eventueel alarmsysteem zullen uw veiligheid in sterke mate vergroten.
Heerlijk van uw tuin genieten tijdens een rustmoment waarbij u automatisch de vijverpomp, tuinverlichting en terrasverwarming kunt schakelen.
Met een afstandsbediening vanuit uw luie stoel kunt u de verlichting in huis in verschillende scene’s programmeren en bedienen zodat bij uw leesuurtje de leesverlichting optimaal brandt en de overige verlichting maar in beperkte mate.  Bij een gezellig borreluurtje schakelt u met 1 druk op de knop de lampen in het gewenste gebruik en lichtsterkte.
Natuurlijk kunt u ook de gordijnen en zonnewering met afstandsbediening schakelen vanuit uw gemakkelijke bank.

Elektrische terrasverwarmer/straler

Een kil briesje op uw terras zal voor u geen zorg meer zijn. Met een elektrische terrasverwarmer door Elektro de Groof B.V. geleverd en geplaatst heeft u direct een aangename en comfortabele warmte om nog langer van uw mooie tuin, terras of gezellige barbeque met familie en vrienden te genieten.
 

Overspanningsbeveiliging

Om het steeds toenemende aantal elektrische apparaten in uw woning te beschermen tegen blikseminslag of schakelpieken kunnen wij specifieke overspanningsbeveiliging toepassen.

De elektrische apparaten in uw woonhuis worden door het toepassen van geavanceerde elektronica gevoeliger voor overspanningen, zoals bijvoorbeeld (in)directe blikseminslag of schakelpieken. Hierdoor neemt de kans op onherstelbare schade aan uw apparatuur toe. Directe blikseminslag is veelal via uw verzekering gedekt echter bij indirecte blikseminslag is de kans vele malen groter dat u inductie-schade heeft. Van indirecte blikseminslag is sprake indien de bliksem inslaat in de nabije omgeving van een gebouw. De stroomstoot die vrijkomt zoekt zich een weg door de aarde en komt daarbij kabels tegen. Dit kunnen bijvoorbeeld electriciteitskabels, telecommunicatiekabels en CAI kabels zijn. Via zo'n kabel kan de stroomstoot uw woning binnenkomen en daar ten gevolge van overspanning uw laptop, computer, dvd speler, TV, audio- en game-apparatuur e.d. onherstelbaar beschadigen.

Wij kunnen u met overspanningsbeveiliging een effectieve oplossing bieden om uw dure apparaten te beschermen tegen stroomstoten.
 

Energiezuinige verlichting

In het kader van onze duurzame bedrijfsvoering adviseren wij u graag over energiezuinige verlichting waarbij een combinatie van LED, halogeen en andere verlichtingstechnieken in ons adviespakket zitten.

Beveiligingsverlichting

Tijdens uw afwezigheid en bij thuiskomst een gedegen en automatische buitenverlichting.
U heeft bij thuiskomst zelf een veilige en overzichtelijke aankomst en  mogelijke ongenodigde gasten worden in een juiste hoeveelheid licht gezet zodat zij opvallen en graag snel zullen vertrekken.
Wij adviseren u graag ter plaatse over alle mogelijkheden.

Centraal stofzuigsysteem

Met een centraal stofzuigsysteem kunt u geruisloos uw woonhuis stofvrij maken. Het systeem kenmerkt zich doordat uw alleen een steel met voet en slang in huis nodig heeft en de leidingen naar het stofvat/cilinder door de muren lopen. De stofcilinder wordt doorgaans in een berging of garage geplaatst. Met een centraal stofzuigsysteem worden geen kleine stofdeeltjes meer terug de ruimte in geblazen waardoor dit product zeer geschikt is voor bewoners met (luchtweg)allergieën of astma.
Voor de gezondheid van de bewoners raden wij u een elektrisch stofzuigsysteem aan. Het uitblazen van stof in de verblijfsruimten is niet meer mogelijk omdat deze opgevangen worden in een stoftank elders in het woonhuis. Dit heeft voor CARA-patienten een zeer gunstig effect op de gezondheid. Natuurlijk is het ook veel lichter en gemakkelijker in het gebruik. U hoeft niet steeds uw stofzuiger van ruimte naar ruimte achter u aan te trekken. Alleen een stofzuigerslang met stang en mondstuk zijn uw hulp.


Elektrische vloerverwarming

Met een elektrische vloerverwarming worden badkamers of andere verblijfsruimten verwarmd. Deze vorm van verwarming is onafhankelijk van de andere verwarmingsinstallatie in huis te regelen waardoor alleen op de gewenste momenten de comfortabele warmte aanwezig is. Denk hierbij aan het ochtend- en avondgebruik van uw badkamer.  Hierdoor bespaart u natuurlijk energiekosten op uw conventionele verwarmingsgebruik.

Tuinverlichting en tuininstallatie

In maart krijgen de meeste tuinbezitters weer de lentekriebels en wordt de tuin weer zomerklaar gemaakt. Het is wel heerlijk als u het hele jaar van de tuin kunt genieten doordat deze decoratief en functioneel is verlicht. ’s Avonds nog een lekker glaasje op uw verwarmd terras en nog langer van uw tuin genieten door de mooie tuinverlichting. Denk hierbij aan padverlichting, borderverlichting, boomverlichting etc.
Natuurlijk kunnen wij ook uw stroomvoorziening in vijver, berging, oprit of garage verzorgen.

contact

Postadres:
Postbus 6
5590 AA Heeze

Bezoekadres:
Industrieterrein de Poortmannen
de Boelakkers 31
5591 RA Heeze

 040 - 2264994
 info@ELEKTROdeGROOF.nl