Sponsoring

Elektro de Groof B.V. Heeze draagt de samenleving in Heeze en omgeving een warm hart toe.

Als hoofdsponsor van Basketbal Club Heeze maakt Elektro de Groof BV het mogelijk voor de jeugd en volwassenen van Heeze-Leende om bij deze gezellige, sportieve, sociale en actieve vereniging het basketballen uit te oefenen.
Veel succes gewenst in het nieuwe seizoen met de nieuwe clubtenues.

Het Elektro de Groof Pareltoernooi bij Tennisvereniging Heeze is een open tennistoernooi waar deelname in veel categorieën mogelijk is. Dit toernooi is ook deelnemer van de masters.
Ieder jaar medio augustus vindt het Elektro de Groof Pareltoernooi plaats en kan 9 dagen van veel, mooi, sportief en gezellig tennis genoten worden bij Tennisvereniging Heeze aan de Dominee Kremerstraat 25 in Heeze.


De Brabantsedag Heeze welke een culturele week vol activiteiten met als afsluitend hoogtepunt de cultuurhistorische optocht op de laatste zondag van augustus is wordt door ons bedrijf ondersteund als lid van de Ondernemers Sociëteit Brabantse Dag en afzonderlijke sponsoring van diverse wagenbouwgroepen. Ieder jaar weer een fantastisch evenement.
 

Het jaarlijkse Geldrop Hippique concours in Ruitersportcentrum Manege Meulendijks wordt door ons ondersteund. Dit prachtige evenement vindt steeds in september/oktober plaats en zorgt voor spannende wedstrijden in vele categoriën.

      

contact

Postadres:
Postbus 6
5590 AA Heeze

Bezoekadres:
Industrieterrein de Poortmannen
de Boelakkers 31
5591 RA Heeze

 040 - 2264994
 info@ELEKTROdeGROOF.nl