Samenwerking

Als elektrotechnische ontwerp- en installatiebedrijf is Elektro de Groof B.V. al 30 jaren actief in Zuid-Oost Brabant.
Bij het realiseren van zakelijke of particuliere projecten zijn wij een spil in het rad dat de nieuwbouw, verbouwing of renovatie tot een goed en mooi eindresultaat brengt.  
Het is een onderdeel van ons dagelijks werk om intensief samen te werken met opdrachgevers, architecten, aannemingsbedrijven, loodgieters, projectleiders en alle andere deelnemers in het bouwtraject.
Doordat zij op elkaar zijn ingespeeld en samen graag een stapje verder zetten, proactief denken met elkaar en samen komen tot een optimaal, kwalitatief hoogwaardig resultaat. Door krachten en kennisbundeling wordt het beste resultaat bereikt. De kwaliteit stijgt en innovatieve maatoplossingen worden gestimuleerd. Dit is dus van grote meerwaarde voor het bouwproject.

Door onze decennia lange ervaringen weten wij als geen ander dat het vooral in tijden waarin we doordacht met geld, tijd en energie omgaan en kwaliteit een steeds grotere rol speelt, dat opdrachtgevers zowel bedrijven als particulieren steeds meer voor bouwpartners op basis van vertrouwen kiezen.

contact

Postadres:
Postbus 6
5590 AA Heeze

Bezoekadres:
Industrieterrein de Poortmannen
de Boelakkers 31
5591 RA Heeze

 040 - 2264994
 info@ELEKTROdeGROOF.nl