Nieuws

08-09-2015
Energiebespaarlening voor VvE

Vanaf juni 2015 is de Energiebespaarlening voor Verenigingen van Eigenaren (VvE's) mogelijk.

Bij veel appartementcomplexen valt flinke energiewinst te behalen. Hiervoormoeten soms forse investeringen worden gedaan, waarvoor externe financieringsmiddelen nodig zijn. Het afsluiten van een lening is voor een VvE vaak lastig, waardoor de energiebesparende maatregelen soms noodgedwongen moeten worden uitgesteld.

De Energiebespaarlening maakt het mogelijk om energiebesparende investeringen in of aan appartementencomplexen te financieren, zonder hypothecaire zekerheid en tegen een aantrekkelijke rente. 
Men kan daarbij denken aan isolatie maar ook aan LED-verlichting in gezamenlijke ruimten, besparingssysteem voor verlichting door licht- of bewegingssensoren en/of dimregeling of Energieopwekking met zonnepanelen.

Energiebesparende maatregelen zijn veelomvattend. Een zeer rendabele investering is het plaatsen van Zonnepanelen. Uw gehele appartementsgebouw kan hiervan gebruik maken.

Het huidige rentepercentrage bedraagt 2,8% bij een looptijd van 10 jaar en 3,3% bij 15 jaar.
Op www.ikinvesteerslim.nl/rente vindt u de meest actuele rentepercentages. 
Voor nadere informatie en voorwaarden kunt u contact met ons opnemen evenals voor advies over de Energiebespaarmogelijkheden in uw appartementencomplex.

Terug naar het overzicht

contact

Postadres:
Postbus 6
5590 AA Heeze

Bezoekadres:
Industrieterrein de Poortmannen
de Boelakkers 31
5591 RA Heeze

 040 - 2264994
 info@ELEKTROdeGROOF.nl